Tillbaka igen!

Admevia

Nu är jag tillbaka igen här på bloggen efter ett längre uppehåll.

En feldiagnostisering i samband med en livskris ledde till att mina allergier "rasade samman" i stort sett över en natt och förändrade mitt liv totalt och resulterade i att jag när jag var som sämst endast kunde äta upp till tio olika livsmedel utan att få allergiska reaktioner.

Sakta sakta och med ett steg i taget har jag gått mot tillfrisknande och fått hjälp att balansera/bygga upp min kropp och mitt liv igen och hittat olika "verktyg" för att hantera mina allergier.

För tjugo år sedan började jag intressera mig för det holistiska synsättet och det har följt med mig sedan dess och jag har under våren 2020 gått en utbildning online i Mindfulness steg 1.

Tack alla ni som hjälpt mig på min "resa" – ingen nämnd ingen glömd – ni vet vilka ni är och jag kommer vara er alla evigt tacksam <3.

Om du som läser här är intresserad av att veta mer om hur jag vände mitt "hälsohaveri" till att idag leva i tillfrisknande och tror att min "resa" skulle kunna hjälpa dig är du varmt välkommen att höra av dig och du hittar mina kontaktuppgifter under fliken "Kontakt" här på hemsidan.

Vänliga hälsningar
Kristina

2020-10-29 10:40